Zelfstandig call-agent worden?

Wij zoeken ZZP’ers die bij 123telefoondienst als outbound call-agent willen werken. Bij 123telefoondienst draait alles om ondersteuning op het gebied van klantencontact. Wij ondersteunen namelijk diverse organisaties bij het afhandelen van hun klantencontact. Dat kan zowel telefonisch zijn, als per e-mail, live chat of WhatsApp. Wij nemen telefoontjes op voor onze klanten en beantwoorden hun e-mail en chatberichten. Dat doen wij zowel binnen als buiten kantoortijden zodat onze klanten uitstekend bereikbaar zijn. Daarnaast kunnen wij ook het agendabeheer voor onze klanten verzorgen. Dankzij onze flexibele dienstverlening kunnen wij organisaties volledig op dit gebied ontzorgen en kunnen hun medewerkers ongestoord hun werk doen terwijl wij al het klantcontact voor ze afhandelen.

Call-agents voor outbound opdrachten gezocht

Ook 123telefoondienst is continu in beweging. Geen opdracht is ons te gek, wij zijn onze klanten namelijk graag van dienst. Daarom zijn wij voor diverse outbound opdrachten op zoek naar call-agents op ZZP-basis.

Wat bieden wij?

  • Gevarieerde opdrachten
  • Interessante bonussen
  • Vrij gebruik van ons belsysteem
  • Vrij gebruik van data
  • Compleet ingerichte werkplekken

Lijkt jou dit wat? Ben jij ZZP’er en overtuigd van jouw kwaliteiten als call-agent? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-2050577 en overtuig ook ons van jouw kwaliteiten! Wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van ons team van gemotiveerde, toegewijde call-agents en verzorg jij de outbound calls voor een aantal interessante opdrachtgevers. Wij kunnen uiteraard zorgen voor alle ondersteuning die je daarbij nodig hebt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>